Actie

Na een periode van bijkomen was er op zaterdag 3 februari 2018 weer een rookworstenactie. Dit keer hadden we weer de befaamde fijne en grove rookworsten, grillschijven en hele en halve liters erwtensoep. De bestellingen zijn we om half negen gaan sorteren en inpakken en daarna hebben wij ze in Elst rond gebracht en een aantal bestellingen werden opgehaald. Wij kijken terug op geslaagde eerste actie voor een nieuw project! Hartelijk dank voor alle bestellingen, ook deze opbrengst komt geheel ten goede voor de kinderen uit Belarus.

 

Op zaterdag 5 november 2016 hebben we onze rookworsten actie weer gehouden. We hadden fijne en grove rookworsten, gebraden en ongebraden gehaktballen, grillworsten en hele en halve liters erwtensoep. Er waren weer veel bestellingen! Nadat we alles ingepakt en gesorteerd hadden, zijn we de bestellingen rond gaan brengen. We mogen terug kijken op een geslaagde actie! Iedereen hartelijk bedankt voor hun bestellingen, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de Wit-Russische kinderen.

 

Op zaterdag 1 oktober 2016 hebben we weer een lege flessenactie bij AH René Lukens gehouden, ook de opbrengst van deze actie kwam geheel ten goede aan de Wit-Russische kinderen. Tijdens deze actie werd er ook gevulde speculaas verkocht. Het was een geslaagde dag, mede dankzij de medewerking van AH René Lukens! Iedereen bedankt!